Hallo! Wij zijn Niet Jokken!

STOP HET JOKKEN  –  STOP HET GELIEG
Even voorstellen. Wij zijn een juridisch advieskantoor gespecialiseerd in inkomensdelicten- en conflicten rondom uitkeringen en de incassobranche. Want er wordt wat afgejokt.

Jokken is een milde vorm van liegen en wordt vaak toegeschreven aan kinderen. Maar volwassenen kunnen er ook wat van. Het blijft dan meestal niet bij de milde vorm; jokken. Jokken? Nee, ze liegen alsof het gedrukt staat. En heel vaak is dat ook zo. 

DE RECHTSPRAAK
Niet alles werkt zoals u mag verwachten bij De Rechtspraak. Dit is voor ons de voornaamste reden om vooral pragmatisch te werk te gaan en conflicten liever met een regeling tussen partijen op te lossen. Onze werkwijze bespaart onze opdrachtgevers tijd en geld. 

We monitoren en analyseren rechtszaken en vonnissen, zowel civiel als strafrechtelijk. Een goede analyse van dagvaardingen en politiedossiers is heel erg belangrijk.

Wij hebben een wat andere visie op de Trias Politica en kijken derhalve regelmatig met een vergrootglas naar ‘Vrouwe-Pecunia-Justitia’.
En met gefronste wenkbrauwen.

PROBLEMEN MET INCASSO
Bent u of denkt u dat u binnenkort wordt gedagvaard? En dat is volgens u niet terecht? Voor mensen met weinig geld, bijvoorbeeld met een bijstandsuitkering, zijn we bereid de procedure uit handen te nemen.

BESLAGVRIJE VOET
Mensen met een uitkering hebben weinig mogelijkheden om zich te verweren tegen de incassobranche. Rechtszaken worden in meer dan 90% van de gevallen verloren. En de gerechtsdeurwaarder staat niet te trappelen om de beslagvrije voet juist toe te passen. In 75% procent van de gevallen zegt website de Correspondent is dit niet of niet goed gebeurd.

Neem contact op met Niet Jokken! om de beslagvrije voet goed te laten berekenen.

Parkeerboetes
Als u denkt dat u een onterechte parkeerboete hebt gekregen neem dan contact op met Niet Jokken!
Wij voorzien u graag van raad en daad.

BETALINGSREGELINGEN
Door verlies van werk en inkomen en uiteindelijk verlies van de WW-uitkering ontstaan betalingsachterstanden. Wij hebben ruime ervaring met het treffen van regelingen met gerechtsdeurwaarders, zorginstellingen en leveranciers zoals Ziggo, KPN, Vodafone en energiemaatschappijen. Bij een dergelijk traject wordt voor de ‘schuldenaar’ niets in rekening gebracht.

MORT CIVILE OFTEWEL DE BURGERLIJKE DOOD
Melders van misstanden , klokkenluiders , gevallen ondernemers  en burgers die de huur of hypotheek niet meer kunnen betalen kunnen te maken krijgen met de ‘Mort Civile’. In een dergelijke situatie lijken banken, curatoren, De Rechtspraak, het CJIB, de Belastingdienst en de Rijksoverheid u in brede zin op alle terreinen tegen te werken: overal is de deur dicht.

WAT KOST HET?
Niet Jokken! is niet duur.  Omdat we werken met een klein team en bevlogen vrijwilligers. We zijn een ongekende bundeling van krachten, mensen talenten en mogelijkheden.
Door ons uitgebreid netwerk kunnen wij low-budget werken.

WILT U ONS HELPEN?
Wij kunnen hulp op allerlei gebied gebruiken. Hebt u beschikkingen, vonnissen of arresten? Wij willen ze graag hebben, anonimiseren geen probleem. Hebt u kennis opgedaan in ingewikkelde dossiers en bent u bereid ons te adviseren? Graag!